Loading...

Στην KRONOS Car Hire τηρούμε όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφαλείας. Όλος ο στόλος μας έχει απολυμανθεί.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Η Σαντορίνη

Η Σαντορίνη απευθύνεται σε κάποιον που επιθυμεί να έχει μια μαγική εμπειρία προορισμού. Είναι ιδιαίτερα βολικό για τους επισκέπτες που αγαπούν τη γοητεία των κρυστάλλινων νερών. Αυτό το νησί είναι ένα μέρος όπου μπορεί κανείς να ηρεμήσει και να χαλαρώσει το μυαλό όσων αγαπούν τη φύση. Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που θα σας μαγέψουν στη Σαντορίνη. Για παράδειγμα, θα έχετε πρόσβαση σε πολλές υπέροχες παραλίες. Η Κόκκινη Παραλία και το Καμάρι είναι μερικές από τις παραλίες που μπορείτε να επισκεφθείτε για κολύμπι, ξεκούραση ή για να παίζετε οποιοδήποτε είδος των παιχνιδιών που μπορεί να σας ενδιαφέρει.

Εκκλησίες της Σαντορίνης

Το νησί είναι επίσης το σπίτι για μερικές από τις παλαιότερες εκκλησίες στην Ελλάδα. Για τους ανθρώπους που αγαπούν τη θρησκεία, αυτό θα είναι ένα καλό μέρος για να μάθουν την ιστορία τους. Υπάρχουν ωραία μέρη για εξερεύνηση και μπορείτε να τραβήξετε εκπληκτικές φωτογραφίες. Υπάρχουν, επίσης, τα μουσεία, που βρίσκονται κυρίως στα Φηρά, τα οποία μεταφέρουν πολλά σχετικά με την κληρονομιά αυτού του ελληνικού νησιού. Μπορείτε να είστε σε θέση να μάθετε πολλά για την ιστορία αυτού του τόπου, από τα αρχαιολογικά και θαλάσσια ευρήματα τα οποία θα συναντήσετε εδώ.

Χωριά της Σαντορίνης

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την πλούσια κοινωνική ζωή αυτού του τόπου. Αυτό μπορείτε να το κάνετε μέσα από τα καταπληκτικά χωριά που βρίσκονται διάσπαρτα στο νησί. Είναι χτισμένα με μοναδικό τρόπο στα μαγευτικά βράχια που τους δίνουν μια υπέροχη θέα. Υπάρχουν πολλά χωριά που μπορείτε να επισκεφθείτε κατά την παραμονή σας εδώ για να πάρετε μια ουσία από το είδος της ζωής που ζουν οι άνθρωποι εδώ. Είναι καλύτερο να επισκέπτεται κανείς τα χωριά αυτά με τη χρήση των οχημάτων που μπορούν να έχουν πρόσβαση εύκολα σε κάθε είδους δρόμο.

Σκάρος

Γεωγραφικά χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα η Σκάρος είναι επίσης ένας σημείο ενδιαφέροντος στη Σαντορίνη. Αυτό έχει ακόμη και ιστορικά χαρακτηριστικά, δεδομένου ότι χρησιμοποιήθηκε ως φρούριο του νησιού. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Σκάρος θεωρήθηκε η πρωτεύουσα της Σαντορίνης. Έχει ένα βραχώδες ανάγλυφο το οποίο αποτελεί καλό τοπίο και θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή θέση για το site-seeing.

Τελεφερίκ από το λιμάνι του Αθηνιού στη Θήρα

Το τελεφερίκ είναι σήμα κατατεθέν αυτού του νησιού. Πρόκειται για μια σειρά από σημεία που μπορείτε να ακολουθήσετε από την περίφημη πόλη των Φηρών δεξιά προς το παλιό λιμάνι, που χρησιμοποιείται κυρίως για να εξυπηρετήσει τη Σαντορίνη. Μπορεί να θέλετε να ζήσετε αυτή τη δυνατότητα με τη χρήση ενός γαϊδάρου ή απλώς με τα πόδια. Από αυτό το παλιό λιμάνι, μπορείτε να δοκιμάσετε τη γοητεία των τουριστικών σκαφών.

Κρασιά Σαντορίνης

Ένας από τους βασικούς παράγοντες με τους οποίους οι άνθρωποι προσδιορίζουν την Ελλάδα είναι ο πλούτος των κρασιών της. Τα σταφύλια μεγαλώνουν με υγιείς διαδικασίες στη Σαντορίνη, το οποίο συνεπάγεται στο πλεονέκτημα η ποιότητα του κρασιού να είναι εξαιρετική. Οι άνθρωποι που έχουν πάθος για τη δειγματοληψία των κρασιών θα απολαύσουν πραγματικά μια επίσκεψη εδώ όταν θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αυτά τα κρασιά απ' ευθείας από την παραγωγή.

Γεωφυσικά αξιοθέατα

Υπάρχουν πράγματι πάρα πολλά άλλα αξιοθέατα που θα μπορούσαν να δουν οι επισκέπτες της Σαντορίνης. Είτε θέλετε να έχετε μια εμπειρία με τις γεωφυσικά αξιοθέατα ή να δοκιμάσετε την κοινωνική πτυχή της ζωής σε αυτόν τον τόπο, να είστε βέβαιοι οτι θα απολαύσετε τη διαμονή σας.

Οδικό δίκτυο

Η Σαντορίνη διαθέτει ένα εύκολα προσπελάσιμο οδικό δίκτυο. Σπανίως θα συναντήσετε κίνηση, ενώ υπάρχουν σημεία δωρεάν στάθμευσης και πρατήρια υγρών καυσίμων διάσπαρτα σε όλο το οδικό δίκτυο του νησού Χάρτης με τα πρατήρια υγρών καυσίμων


Η Σαντορίνη

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.